“Chemspec is een betrouwbare en deskundige leverancier op het gebied van tapijtreiniging.
Wij werken prettig en plezierig samen. Ook kunnen wij altijd terugvallen op hun kennis en advies.
De geleverde producten zijn goed en doen hun werk waarvoor bedoeld. De levering verloopt altijd vlot en naar wens.
Voor tapijtreiniging en advies omtrent deze reiniging moet je bij Chemspec zijn!”

Frank Kühlkamp / Carea facilitaire dienstverlening

“Chemspec is één van onze leveranciers m.b.t. de middelen en materialen voor het reinigen van tapijt. De middelen werken zeer goed en zijn fijn/eenvoudig te gebruiken. Daarnaast is de service snel, vriendelijk en top. Zeer aan te raden dus!”

Mister Kools / Wanssum - Nederland

Fast dry upholsteryshampoo   -We use it in our Formexstractionmashine. It ever made nice stabil form, remove Hand grease and all the dirt really well. My customer love the smell of it. It drys mostly in 3-4h.

Deformer   – We highly recommend it for use with the upholstery shampoo. You only have to put a little bit in your hose and we never get problems with formy wastewater tanks. It’s also nice when someone spills cleaner at the carpet, you can remove the form out of the carpet quickly.

Encapbrite II  – Best encapsulation product we ever use. Leave the carpet clean without residue. It’s smellfree.

Rust remover  – We had a couple of spots from old water out of a heater. The Rustremover blast it away in seconds. Don’t forget to neutralize it after use.

Formular 90 Powder  – We use it for all of our sprayextraction jobs. It’s easy to transport, it’s solved fast in the watertank and leave the carpet clean and soft after use.

Proxy  – Must have product for all carpet cleaner out there. If you have problems with discolorations in carpets or upholstery that product is awesome. We use it for coffee-, redwine-, juice- and bloodstains.

All products 5 Stars

Jakob / Große Hotel & Heimservice - Berlin

Wij gebruiken de producten van Chemspec voor tapijtreiniging al jaren tot volle tevredenheid. Deze producten dragen eraan bij dat wij ons werk tot volle tevredenheid van de klant kunnen doen. Het komt nagenoeg niet voor dat wij het tapijt of vlekken in het tapijt niet schoon krijgen. Het is fijn dat wij kunnen vertrouwen op de producten van Chemspec. Als ik bij een klant ben en ik weet even niet wat ik er mee aan moet, bel ik Richard voor advies. Dat is wel heel fijn om een specialist op de achtergrond te hebben.

Arjan Rademaker / Schonevloeren.nl

Nu al enkele jaren doen wij zaken met Richard ,het is fijn zaken met hem te doen en de producten van Chemspec zijn dan ook zeker aan te raden. Tevens hebben wij al enkel jaren de Airflex tapijtreinigingsmachine in ons bezit die zeer goede resultaten behaald en betaalbaar is.

De service is ook super, snel antwoord en de producten en onderdelen of reparatie laat niets te wensen over.

Martin Dijkhuizen / Dijkhuizen vloeronderhoud

Bij Chemspec krijg je een gedegen advies op basis van ervaringen uit de praktijk . De juiste producten worden geadviseerd en heb je snel in huis tegen heel redelijke prijzen.

Richard is een vakman die weet wat het is om tapijt te reinigen en is ook beschikbaar als ‘vraagbaak’ als je ondersteuning nodig hebt.

Udo Harberts / Harbiclean

Na lang zoeken on internet naar goede tapijt en meubelreiniging, kwam ik contact met Chemspec.

Als tapijt en meubelreiniger was ik zeer tevreden over het resultaat van de producten.

Uitvoer opdrachten maak ik o.a. gebruik van Formula 90 powder, Koolzuursysteem, Inkt exit, Stain-x-it, Dye gone en nog meer Chemspec producten.

Geweldige resultaten en klanten tevreden.

In de toekomst wil graag een tapijtreinigingsmachine bij aanschaffen.

Topproducten en dank hiervoor.

Stanly Deekman / Stanly Deekman Cleaning Service

Sinds enkele jaren maken wij gebruik van diverse producten die Chemspec aanbiedt. De producten van Chemspec doen wat ze zeggen en ze zijn zuinig in het gebruik. Als vlekken met de reguliere methodes niet verdwijnen, dan zijn dye gone of proxy spray and walk away echt toppers!

Chemspec is ook altijd bereikbaar als je met een probleemtapijt zit. Al met al een betrouwbare en goede leverancier!

Tonny vd Loo / Garant schoonmaakdiensten - ’s Hertogenbosch

Ik ben al meer dan 2o jaar een tevreden afnemer van Chemspec producten voor tapijtreiniging.
Persoonlijk heb ik een voorkeur voor de vloeibare variant, Formula 90 liqud een top reinigingsmiddel.
verder gebruik ik o.a. Enz-All – Prekleen Enzyme – Liqa gel – Stainshield Professional – Browning Treatment
Kortom allemaal klasse producten met een goede prijs-kwaliteit verhouding

Anne Bruger Tapijt- en meubelreiniging / Rheden

Tolle Produkte und erstklassiger Service.

Wir benutzen seit Jahrzehnten die Chemspec Produkte, wie z.B. Formule 90 powder. Super Reinigungsergebnisse, von nichts zu toppen.

Vielen Dank auch an Herrn van der Mark für die schnellen und unkomplizierten Lieferungen.

Weiter so!

Jörg von Klitzing / KlimoTep Mobile Teppichboden- und Polsterreinigung

Wij van Aquarius International werken al jaren met de producten van Chemspec Nederland. Als je wat wilt weten over de producten is Richard altijd behulpzaam zelfs in de avonduren. Hij doet er alles aan duidelijk om het duidelijk uit te leggen. Producten zijn altijd snel geleverd!!

Michael Tolen / Aquarius International

Zeer tevreden over de producten en de service van Chem Spec! Betaalbaar en effectief! Top👌.

Ze hebben alle producten die benodigd zijn voor tapijt en meubelreiniging! Ook fijn.

Faycal Lekfif / FL Cleaning Services

Wij gebruiken al lange tijd producten van Chemspec voor het reinigen van tapijten en meubels bij diverse klanten in Nederland. Ik kan met zekerheid zeggen dat deze chemspec producten bij ons op nummer 1 staan. Ook wat heel fijn is is dat de communicatie met bestellen snel en vlot verloopt. Wij raden dit bedrijf zeker aan!

ADM vloerreinigers

Wij maken heel veel gebruik van de Encapbrite II

Een super goed middel voor het reinigen van tapijt.

We halen altijd een hoog rendement van kwaliteit. En….. het tapijt is snel weer droog!

Ook de ervaring met Richard Van der Mark is al jaren prettig en goed. Geeft altijd graag

advies en is service gericht!

Jan Draaijer / Draaijer Dienstverlening

As a company we are very satisfied with the prompt service, communication and support we receive from Richard. Would strongly recommend.

Andrew Barker / UCC-services

Wij als Optimaal vloeronderhoud maken al jaren gebruik van de producten van Chemspec. We maken veel gebruik van Chemspec Formula 90 poeder, Encapbrite 2, Dye gone en het koolzuursysteem. Betrouwbaar, kwalitatief hoog ingestelde producten waarmee wij altijd een goed resultaat behalen.

Optimaal vloeronderhoud

Onze ervaring met de producten van Chemspec is uitstekend. Zij hebben voor verschillende soorten vervuiling/ vlekken prima producten die snel en effectief werken! Tevens zijn zij zeer behulpzaam en denken mee met de klant.

Wij van Interior Guard bevelen Chemspec aan als de juiste partner voor specialistische reinigingsproducten voor tapijt en meubilair.

Martijn Poth / Interior Guard

Chemspec kwam ik tegen op LinkedIn en was geïnteresseerd in zijn reining spul. Hij heeft mij een aantal spullen afgeleverd, wat een top spul. En bij vragen kun je altijd terecht en hij geeft een goede antwoorden. 5 sterren!

Jelle Threels / Schoonmaakbedrijf

Al jaren maken wij gebruik van de producten van Chemspec.

De producten zijn makkelijk in gebruik, bieden per aangegeven doelgroep de juiste oplossing en hebben een professionele uitstraling.

De kwaliteit van de producten in combinatie met het goede advies maken de producten van ChemSpec een goede keuze.

David de Wit / Floor Facility Service

“Einfach klasse und hocheffektive Produkte!

Ich nutze die Chemspec Produkte seit einigen Jahren und erziele sowohl in der Teppichreinigung als auch in der Polsterreinigung hervorragende Ergebnisse! “Heavy Duty Soil Lifter” ist mein bevorzugtes Polsterreinigungsmittel.

Es wirkt schneller und effektiver als viele andere Produkte und ist dabei auch noch Woolsafe und ein toller Fleckenentferner.

Auch die anderen Fleckenentferner wie “Stain Exit” gegen z.B. Kaffeeflecken, oder “Professionell Spot Lifter” gegen wasserlösliche Flecken sind ausgezeichnet.

Ein großes Lob für die stets schnelle Lieferung. Zudem steht Herr van der Mark für alle Fragen zur Verfügung. Kurzum: Toller Service und klasse Produkte. Absolut empfehlenswert!

Bernd S. / Deutschland

Hogenet was zoekende naar een goede koffievlek verwijderaar.

Na diverse andere producten gebruikt te hebben kwamen we bij Chemspec terecht.

Deze bood de Dye Gone aan en werkt voortreffelijk voor de vlekken die wij vaak tegenkomen.

Tevens hanteren wij de Formula 90 in poedervorm vaak met de Energizer voor de sproei extractie alsmede voor de Bonnet reiniging.

Een zeer verbluffend resultaat op de tapijtvloeren.

Mike Hogekamp / Hogenet

Wij vertrouwen al jaren op de professionele reinigingsmiddelen van Chemspec. Uitstekende resultaten met Formula 90 poeder voor een schoon fris tapijt en stoffen meubels. Ook de geleverde vlekkensprays zijn kwalitatief zeer goed.

Ada Jaworska / Clean4you

Als jarenlang tevreden gebruiker van Chemspec producten kan ik maar 1 ding zeggen. Wat een geweldig bedrijf en wat een fijne medewerkers. Flexibel, meedenkend en een fantastische knowhow op het gebied van tapijtreiniging. Altijd een supersnelle levering van producten voor de vakman. Ook voor scholing van onze medewerkers maken we regelmatig gebruik van Chemspec workshops omtrent de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van reinigingstechnieken.

Ferry / Meubelvisie - Almere

Tijdens mijn 8 jarige periode als manager bij een specialistisch schoonmaakbedrijf ben ik in contact gekomen met Richard van der Mark en de producten van Chemspec.

Ook nu ik mijn eigen bedrijf run ben ik nog steeds met verscheidene producten van Chemspec aan het werk.

Ik maak vooral gebruik van dye gone voor de koffievlekken ,dat is voor mij echt het laatste redmiddel. Tevens maak ik veel gebruik van stainshield en van kill odor plus en citrus! Voor mij 2 top producten die mij vaak hebben gered van nare geuren in tapijten of op meubels.

Ook de levering van de producten en het contact met Richard zijn altijd top ik wordt regelmatig op de hoogte gehouden van nieuwe producten en/ of ontwikkelingen binnen de branche!

Danny Lentz / DLC Cleaning

Chemspec is onze leverancier voor alle benodigdheden voor het reinigen van tapijt en gestoffeerde meubelen.

We gebruiken zelf veel formule 90 en Enzall en laatst Dye Gone gebruikt bij een hardnekkige koffie vlek en na 1 dag was hij helemaal weg. Deze producten raden wij zeker aan!!

Edwin Goes / VPA Projectadvies

Ik werk al 20 jaar met de produkten van Chemspec. Naar volle tevredenheid. Formula 90 is een perfect produkt om tapijten te reinigen. Zuinig in gebruik. Men blijft ook vernieuwend en produkten door ontwikkelen. Neem bijvoorbeeld Dy Gone, dit is een fantastisch produkt om koffievlekken te verwijderen. Veel middelen geprobeerd maar dit is toch het beste wat ik ken.

Ik gebruik zelfs POG om graffiti te verwijderen. Superprodukt, net als kill odor plus.

Jan Jaap Vos / Vos Vloeronderhoud

Bij zowel de tapijt- als de vloerkleedreiniging maken wij gebruik van powder90. Bij het geval van zwaardere vervuiling of bij dierlijke/menselijke vervuiling de energizer en de enzymenkiller. De dodelijke 3, zoals ik het mijn klanten vaak uitleg. De ultieme combinatie om vrijwel alle reinigingsklussen aan te gaan.

Verder werken wij bij specifieke vlekken ook met een brede range aan producten van Chemspec, zoals de inktremover, Stain exit, browningtreatment en spotlifter. Ook zijn wij zeer te spreken over de POG, bij verf- of vetvlekken. Waar klanten denken dat vervanging de enige optie is, kunnen wij alsnog reinigen. In de unieke gevallen dat wij niet direct een oplossing kunnen bieden, is Chemspec ook altijd bereikbaar voor advies op maat.

Jacco van Bezooijen / Tapijtreiniging NH

I work for private clients.
I mostly use prespray Enz-all, Formula 90 powder
and Dye Gone stain remover. I used another company before and was not satisfied.
Since I started using Chemspec chemicals, my working time is shorter and my clients are very satisfied. Very good contact with the seller, professional advice and fast shipping.
I recommend this company.

Arkadiusz Kmita

Wij zijn 31 jaar actief in het onderhouden van (bedrijfs)vloeren en meubilair en maken sinds jaren gebruik van producten die Chemspec levert.

Alhoewel er ook andere merken zijn die werkzame producten leveren zijn de goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering en adviezen voor ons doorslag gevend om voor Chemspec te kiezen.

Rob van Schaik / CD Partners

I am still very satisfied with Chemspec products, specially Formula 90, Enz all powder, spot remover, All Fiber Textile rinse, the solvent and many other chemicals.

I new Chemspec Products when I start in Toronto, Canada back in 1990, and with all my years of experience, this are one of the best for professional use in the market.

Hugo Labal / HL Interior Care - Amsterdam

Na jaren problemen gehad te hebben met vlekken in het tapijt heb ik Richard leren kennen van het bedrijf Chemspec en mijn probleem voorgelegd.

Na goed te zijn geinformeerd heb ik diverse producten afgenomen waaronder EncapBrite 2 en Formula 90 voor vlekken in het tapijt en de vlekken zijn uit het tapijt.

Ook als je een probleem of advies nodig hebt kan je bij Richard van Chemspec terecht.

Ook geven zij demonstratie”s van diverse machines als je daar intresse in hebt.

Ik vind het een top bedrijf.

Cor de Groot / de Groot specialistisch vloeronderhoud

We maken al heel wat jaren tapijt en meubels zoals stoelen en banken schoon.

Maar sinds we de producten van Chemspec gebruiken gaat het allemaal een stuk gemakkelijker.

Wij gebruiken het meeste Chemspec Formule 90 powder een goed en vooral betaalbaar product.

Maar ook als het wat lastige vlekken zijn hebben jullie de juiste producten zoals Chemspec Dye Gone en Chemspec Stain Exit vlekkenmiddel die wij regelmatig naar zeer tevredenheid gebruiken.

Ik kan alleen maar zeggen Top producten

We hopen dan ook dat we nog maar veel mogen reinigen met jullie producten

Jan Oudenes / Oudenes specialistische reiniging

Wij van A.B. Dienstverlening & Specialistische reiniging uit Harderwijk werken al zeker 5 jaar met de producten van Chemspec, wij werkten in het verleden met allerlei producten voor het reinigen van tapijt en meubels toen kwamen wij in contact met Richard.

Wij zijn naar een paar proef samples die Richard bij ons kwam brengen en uitleggen en waar wij zeer tevreden over waren ,met de producten van Chemspec gaan werken en zeer naar tevredenheid wij hebben ook het koolzuur systeem aangeschaft en dit werkt zeer naar tevredenheid, ook onze opdrachtgevers zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden

Vooral de vlekken tas is zeer makkelijk en gaat geen vlek uit de weg, mochten wij er niet helemaal uitkomen of ergens over twijfelen kunnen wij altijd bij Richard terecht voor een goed advies.

Voor onze medewerkers is het ook duidelijk met welke producten wij werken omdat wij al meer dan 5 jaar met dezelfde producten werken voor tapijt en meubel reiniging.

Peter M. Gerards / AB dienstverlening & specialistische reiniging

For more than year we have been washing carpets and upholstery with the Airflex Miniflex its a great machine, strong, light, compact, and easy to load and unload from the van, ideal for a one-person operator.

Chemspec products are amazing,very efficiency and effectiveness, they can remove very old dirt and leave a nice smell, client are always satisfied. We highly recommend shopping at Chemspec Nederland, fast delivery and always professional advice

Rien / Schoonmaakbedrijf Schoon

For more than year we have been washing carpets and upholstery with the Airflex Miniflex its a great machine, strong, light, compact, and easy to load and unload from the van, ideal for a one-person operator.

Chemspec products are amazing,very efficiency and effectiveness, they can remove very old dirt and leave a nice smell, client are always satisfied. We highly recommend shopping at Chemspec Nederland, fast delivery and always professional advice

Ada Jaworska / Clean4you