Chemspec air neutralizer Citrus

49,-

Speciaal samengesteld om hardnekkige rook- en brandgeuren te elimineren

Kan rechtstreeks op verbrande oppervlakken worden aangebracht. Waar directe applicatie de voorkeur heeft boven vernevelen, kan Air Neutralizer direct op verbrande oppervlakken worden aangebracht. Het moet op volle sterkte op de oppervlakken worden gespoten of geborsteld.

Kan worden gebruikt als vernevelingsmiddel. Breng een oplossing van Air Neutralizer aan, verdund volgens de instructies op het etiket, met een fijne nevelvernevelaar.

Kan rechtstreeks op oppervlakken worden aangebracht, toegevoegd aan reinigingsmiddelen en verf, of verneveld Chemspec’s Air Neutralizer-formulering laat u het aanbrengen op de meest effectieve maar economische methode. Dit betekent dat Air Neutralizer kan worden aangebracht volgens de intensiteit van de geur en / of toegankelijkheid tot het oppervlak. Dit vermogen om op meerdere manieren te worden toegepast, geeft u de flexibiliteit om de meest kostenefficiënte methode te kiezen om de optimale resultaten te bereiken.

Kan als additief worden gebruikt. Gebruik 3 ons Air Neutralizer per liter verdund reinigingsmiddel als toevoeging aan de oplossing voor het reinigen van muren. Gebruik voor verf op waterbasis 4 ons Air Neutralizer per gallon verf. Gebruik 1 ounce Air Neutralizer per liter verdunde shampoo / wasmiddel om shampoo of wasmiddel voor tapijt en bekleding te gebruiken.

Neutralizer met speciale formule voor rook- en brandgeuren De speciale formule van Air Neutralizer absorbeert de sterkste rook- en brandgeuren. Dit product maskeert niet alleen de geuren, het verwijdert ook de geuren die verband houden met verbrande materialen en rook. Bevat sterk absorberende glycolen.

Unsmoke ™ luchtneutralisator

Productomschrijving

Unsmoke ™ Air Neutralizer is speciaal ontwikkeld om rook en brandgeuren van harde oppervlakken en textiel te verwijderen.

Beschikbare maten

• 1 gal. / 3,8 L fles (U0141164G – doos van vier)

• 5 gal. / 18,9 L (AN5G – enkel)

product specificaties

• Vorm: vloeibaar

• RTU pH: 7,0

Opmerking: bedek meubels, schilderijen, kleding of andere voorwerpen die kunnen worden aangetast door oplosmiddelen. Voorkom overbelasting.

VOOR ONTGEURING VAN BINNENLUCHT:

Meng 22 oz. tot 1 gallon water. Gebruik een fijne nevelinstelling op een koude rookmachine. Herhaal de behandeling indien nodig.

VOOR GEBRANDE OPPERVLAKKEN:

Gebruik volledige kracht. Aanbrengen met een borstel van natuurlijke vezels.

ALS ADDITIEF:

Om de muur te reinigen: gebruik 3 oz. per verdunde gallon. Gebruik 4 oz voor verf op waterbasis. per gallon.

Voor shampoo voor tapijt en bekleding:

Gebruik 1 ons. per verdunde gallon om roet te verminderen en textiel te ontgeuren.

VOOR HET VERWIJDEREN VAN SIGARETGEUREN:

Voeg 3 oz toe. naar een gewone reinigingsoplossing. Verwijdert teer en nicotine van alle oppervlakken.

Op voorraad

Chemspec air neutralizer Citrus

49,-